Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

25.12.2020

Westrijd Columbia Classics 4K Ultra HD Collection

door Vertigo

Sony Pictures HE lanceert met de Columbia Classics 4K Ultra HD Collection zes van zijn meest geprezen films voor het eerst op 4K Ultra HD.

In deze mooie verzamelingen zitten volgende klasssiekers: Mr. Smith Goes to Washington (1939), Lawrence of Arabia (1962), Dr. Strangelove (1964), Gandhi (1982), A League of their Own (1992) en Jerry Maguire (1996).

Elke film werd gerestaureerd in 4K-resolutie met High Dynamic Range. Inclusief een hardcover boek van 80 pagina’s, met achtergrondinformatie en een essay van de veelgeprezen filmhistorica Julie Kirgo.

Wil je deze prachtige box winnen? Dat kan, want wij geven enkele exemplaren weg. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Selecteer een geldig formulier


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.