Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

25.12.2020

Wedstrijd The Wolf of Snow Hollow

door Vertigo

Een sheriff uit een kleine stad worstelt met zijn mislukte huwelijk, zijn rebelse dochter en een ongemotiveerd team. Hij moet een reeks brute moorden oplossen die plaatsvinden bij volle maan. Maar weerwolven bestaan toch niet. Of wel?

Regisseur-hoofdacteur Jim Cummings scoorde al een culthit met Thunder Road en brengt met The Wolf of Snow Hollow opnieuw een interessante genremix, ditmaal van misdaad, humor en horror. Hij wordt geflankeerd door Robert Forster in zijn allerlaatste rol.

Wil je deze onbekende, maar absoluut te ontdekken misdaadkomedie graag een kans geven? Dat kan, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Vul het onderstaande formulier om kans te maken.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray The Wolf of Snow Hollow
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.