Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

25.09.2020

Wedstrijd Wendy @ Film Fest Gent 2020

door Vertigo

De Amerikaanse regisseur Benh Zeitlin deed er maar liefst acht jaar over om de opvolger van zijn met een prijzenregen overladen debuutfilm Beasts of the Southern Wild te maken. In Wendy vertelt hij een alternatieve versie van het alom gekende Peter Pan-verhaal van J.M. Barrie. Daarvoor trokken Zeitlin en zijn productieploeg naar de voet van een actieve vulkaan in de Caraïben, die ook een prominente rol speelt op het vreemde, ongerepte eiland waar de rebelse Wendy Darling samen met haar broertjes de meest adembenemende avonturen beleeft. Tot de nostalgie naar hun achtergelaten leven in Louisiana alsnog binnensijpelt. Zeitlin zal zijn film persoonlijk komen voorstellen!

Vertigo mag 5 duotickets weggeven voor de vertoning van Wendy op 22 oktober om 22u30 in Kinepolis Gent tijdens Film Fest Gent. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life.

FF Gent - Wendy
Bezig met versturen

 

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.