Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

25.09.2020

Wedstrijd Mandibules @ Film Fest Gent 2020

door Vertigo

Twintig jaar geleden scoorde Quentin Dupieux met Flat Beat een monsterhit als Mr. Oizo, maar intussen staat zijn naam toch vooral synoniem voor de meest bizarre cineast uit het festivalcircuit. Dat komt vooral door zijn tweede langspeler, Rubber, een van de pot gerukte horrorhommage waarin een moordzuchtige autoband dood en verderf zaait. Dat het nog geflipter kan, bewijst de frivole Fransman nu met Mandibules, een surreële en groteske buddykomedie met Adèle Exarchopoulos en Roméo Elvis waarin twee simpele jongens een levensgrote vlieg in hun auto vinden en dit gigantische gedrocht africhten om er geld mee te verdienen.

Vertigo mag 5 duotickets weggeven voor de vertoning van Mandibules op 22 oktober om 15u in Kinepolis Gent tijdens Film Fest Gent. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life.

FF Gent - Mandibules
Bezig met versturen

 

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.