Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

25.09.2020

Wedstrijd Nomadland @ Film Fest Gent 2020

door Vertigo

‘I’m not homeless. I’m just houseless. Not the same thing.’ Frances McDormand is perfect gecast als Fern. Haar gelaatstrekken zijn hard, gegeseld door de steppewind, maar haar ogen verraden een gevoelige ziel. De vrouw staat er misschien helemaal alleen voor, maar ze is lang niet de enige moderne nomade die met haar camper over de Amerikaanse prairie trekt, van seizoensjob naar seizoensjob. Zoals de titel echter verraadt is Nomadland meer dan een portret van een vrouw. De Chinees-Amerikaanse regisseuse Chloé Zhao verbindt de visuele flair van Terrence Malick met het sociaal bewustzijn van John Sayles om tot een even imposante als intimistische landschapstekening te komen.

Vertigo mag 5 duotickets weggeven voor de vertoning van Nomadland op 23 oktober om 19u15 in Kinepolis Gent tijdens Film Fest Gent. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life.

FF Gent - Nomadland
Bezig met versturen

 

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.