Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

06.10.2021

Wedstrijd Vortex @ Film Fest Gent 2021

door Vertigo

Van 12 tot en met 23 oktober staat cinema opnieuw centraal in de Arteveldestad tijdens Film Fest Gent. Vertigo selecteerde tien must-sees met als rode draden dieren, dochters en de dood en geeft een duizelingwekkende dosis tickets weg!

Na de orgastische maar macabere dodendans die Gaspar Noë in Climax in beeld zette, gooit de Frans-Argentijnse filmmaker het over een opvallend ingetogen boeg met dit drama over een hoogbejaard koppel (Dario Argento en Françoise Lebrun) dat in hun Parijse appartement dagelijks met de sterfelijkheid geconfronteerd wordt. Verwacht geen makke kopie van Michael Hanekes Amour, want Noë presenteert het gebeuren integraal in split screen, zodat de belevenissen van beide protagonisten voortdurend op het witte doek te zien zijn.

Vertigo mag 5 duotickets weggeven voor de vertoning van Vortex op 21 oktober om 20u00 in Kinepolis Gent tijdens Film Fest Gent. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life.

Alle prijzen zijn weggegeven. Aan degenen met minder geluk: volgende keer maak je opnieuw kans!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.