Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

06.10.2021

Wedstrijd Les Olympiades @ Film Fest Gent 2021

door Vertigo

Van 12 tot en met 23 oktober staat cinema opnieuw centraal in de Arteveldestad tijdens Film Fest Gent. Vertigo selecteerde tien must-sees met als rode draden dieren, dochters en de dood en geeft een duizelingwekkende dosis tickets weg!

Een van de grote verrassingen op de recentste editie van het filmfestival van Cannes was deze bioscoopbewerking van een populaire reeks graphic novels. De Franse regisseur Jacques Audiard – wit, bijna zeventig en bekend van potige drama’s als Un prophète en De rouille et d’os – serveerde zowaar een hippe tragikomedie over een groepje millennials met uiteenlopende achtergronden dat probeert te overleven in hedendaags Parijs. Met allerlei (afwezige) moeders op de achtergrond.

Vertigo mag 5 duotickets weggeven voor de vertoning van Les Olympiades op 17 oktober om 22u30 in Kinepolis Gent tijdens Film Fest Gent. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life.

Alle prijzen zijn weggegeven. Aan degenen met minder geluk: volgende keer maak je opnieuw kans!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.