Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

06.10.2021

Wedstrijd C’mon C’mon @ Film Fest Gent 2021

door Vertigo

Van 12 tot en met 23 oktober staat cinema opnieuw centraal in de Arteveldestad tijdens Film Fest Gent. Vertigo selecteerde tien must-sees met als rode draden dieren, dochters en de dood en geeft een duizelingwekkende dosis tickets weg!

Wedden dat de Grote Thema’s van Vertigo’s Film Fest Gent-parcours ook één voor één aan bod komen in deze zwart-wit roadmovie van Beginners-cineast Mike Mills? Centraal staat de relatie tussen een gedreven radiojournalist (Joaquin Phoenix) en zijn vroegrijpe neefje (Woody Norman), dat hij mee op sleeptouw neemt zodat zijn zus (Gaby Hoffmann) de ruimte krijgt om zich over haar getroebleerde ex te ontfermen.

Vertigo mag 5 duotickets weggeven voor de vertoning van C’mon C’mon op 21 oktober om 17u15 in Kinepolis Gent tijdens Film Fest Gent. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life.

Alle prijzen zijn weggegeven. Aan degenen met minder geluk: volgende keer maak je opnieuw kans!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.