Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

27.12.2019

Wedstrijd Un ange

door Vertigo

In Un ange zijn we getuige van de ontmoeting tussen de prostituee Fae en de wereldberoemde sportman Thierry. Tijdens zijn vakantie in Senegal wordt hij halsoverkop verliefd op de Afrikaanse schoonheid. Wanneer Fae de volgende ochtend ontdekt dat Thierry overleden is, wordt ze ondanks haar onschuld gearresteerd.

Met Un ange, gebaseerd op een boek van Dimitri Verhulst, tekent regisseur Koen Mortier voor een bezwerende film, zowel narratief als visueel. De film, met hoofdrollen voor Fatou N’Diaye en Vincent Rottiers, laat zich volgens onze recensent het best omschrijven als Leaving Las Vegas in een Belgisch jasje.

Spreekt dit pakkende drama je aan? Wij geven enkele blu-ray’s weg, dus laat zeker je gegevens achter via het onderstaande formulier.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”668″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.