Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

27.12.2019

Wedstrijd Fleabag

door Vertigo

Deze Britse komische tv-serie volgt de lotgevallen van de jonge Londense vrouw Fleabag. Ze worstelt met het gemis van haar overleden moeder, haar troebele band met haar emotioneel afwezige vader en de zelfmoord van haar beste vriendin. Verder kan ze slecht overweg met haar stiefmoeder, is ze verslaafd aan porno en geeft ze zich geregeld over aan casual sex.

Fleabag is een zowel hilarisch als hartverscheurend verhaal over verwondering, liefhebben en loslaten. Phoebe Waller-Bridge, die ook het scenario schreef, is zonder meer verbluffend in de titelrol.

Wil je het eerste seizoen van deze met zes Emmy’s bekroonde tv-reeks graag aan je collectie toevoegen? Dat kan, want wij geven enkele dvd-boxen weg. Vul het onderstaande formulier in en maak kans.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”667″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.