Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

26.03.2021

Wedstrijd The Very Excellent Mr. Dundee

door Vertigo

De Australische filmster Paul Hogan, bekend van de succesvolle Crocodile Dundee-reeks, geniet van zijn pensioen. Wanneer zijn agent meldt dat hij tot ridder geslagen kan worden, slaat hij het aanbod af. Maar dan belt zijn kleindochter Lucy: ze heeft op haar nieuwe school verteld dat opa het ridderschap is aangeboden, maar haar klasgenoten lachten haar uit. Vanaf dat moment gaat alles mis en brengt Hogans naïviteit hem ongewild in de meest hilarische situaties.

The Very Excellent Mr. Dundee is een krankzinnige metacomedy waarin naast centrale ster Paul Hogan tal van leuke cameo’s weggelegd zijn voor sterren als Mel Gibson, Chevy Chase en John Cleese. Lachen geblazen dus.

Kan je zo’n portie hilarische cinema wel appreciëren? Vul dan het onderstaande formulier en maak kans op één van de dvd’s die we weggeven.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op Facebook, Twitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Indien je problemen ondervindt met het invullen van het formulier, vul het dan manueel in (en niet automatisch). Onze privacy policy vind je hier.