Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

26.03.2021

Wedstrijd Summerland

door Vertigo

Om zich te concentreren op haar werk als schrijfster in het midden van WO II, sluit de jonge ambitieuze Alice zich op in haar werkkamer op de kliffen van Dover. Afgesloten van de buitenwereld probeert ze wetenschappelijk te bewijzen dat mythes en magie niet bestaan. Haar isolement wordt doorbroken wanneer ze de zorg voor de jonge, uit Londen gevluchte Frank op zich moet nemen.

Summerland is een mooi drama met een uitstekende cast, aangevoerd door Gemma Arterton. Ze wordt onder meer geflankeerd door Gugu Mbatha-Raw en Tom Courtenay.

Wil je een glimlach op je gezicht krijgen van dit charmante Britse kleinood? Dat kan, want wij geven enkele dvd’s weg. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is het onderstaande formulier invullen.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op Facebook, Twitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Indien je problemen ondervindt met het invullen van het formulier, vul het dan manueel in (en niet automatisch). Onze privacy policy vind je hier.