Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

26.02.2021

Wedstrijd The Racer

door Vertigo

Dom Chabon is een renner die de veertig nadert en vreest dat hij vroeg of laat opzijgeschoven zal worden. Voorlopig heeft zijn Italiaanse kopman Tartare Merino hem nog nodig als verpleger, psychologische steun en domme kracht die hem na 200 kilometer afbeulen over de finish duwt. Dom droomt echter van die ene overwinning die niemand hem gunt. Bovendien begint het jarenlang dopinggebruik een zware tol te eisen.

De Vlamingen Louis Talpe en Matteo Simoni kruipen in het sportdrama The Racer in de huid van een eeuwige knecht en zijn egocentrische sprinter-kopman tijdens de Ierse ritten van de notoire Ronde van Frankrijk uit 1998.

Wil je deze intrigerende kijk in een wielerpeloton graag zelf aanschouwen? Goed nieuws, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Vul het onderstaande formulier in en wie weet, valt er binnenkort wel een exemplaar in jouw brievenbus.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”820″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Indien je problemen ondervindt met het invullen van het formulier, vul het dan manueel in (en niet automatisch). Onze privacy policy vind je hier.