Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

26.02.2021

Wedstrijd Misbehaviour

door Vertigo

In 1970 vindt de Miss World-verkiezing plaats in Londen. Met meer dan 100 miljoen verwachte kijkers zal die show het best bekeken tv-programma ter wereld zijn. De dan net opgerichte Women’s Liberation Movement, die de verkiezing ziet als een vernedering voor vrouwen, besluit de live-uitzending te verstoren.

Misbehaviour is een op feiten gebaseerde tragikomedie van Philippa Lowthorpe over seksisme en racisme. De film met onder meer Rhys Ifans en Keira Knightley is zowel kritisch als entertainend.

Wil je deze crowdpleaser graag zelf ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele dvd’s weg. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken op een exemplaar.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”819″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Indien je problemen ondervindt met het invullen van het formulier, vul het dan manueel in (en niet automatisch). Onze privacy policy vind je hier.