Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

06.10.2021

Wedstrijd Spencer @ Film Fest Gent 2021

door Vertigo

Van 12 tot en met 23 oktober staat cinema opnieuw centraal in de Arteveldestad tijdens Film Fest Gent. Vertigo selecteerde tien must-sees met als rode draden dieren, dochters en de dood en geeft een duizelingwekkende dosis tickets weg!

Net als in Jackie focust de Chileense arthousefavoriet Pablo Larraín in deze brok historische fictie op een cruciaal moment in het leven van een dochter van een natie. Diana Spencer groeide uit tot de geadoreerde Lady Di nadat ze in huwelijksbootje was gestapt met de Britse Prince Charles. Hier ligt de focus echter op het moment dat ze besliste om van de man (en zijn familie) te scheiden. Hoofdrolspeelster Kristen Stewart wordt nu al getipt als Oscarfavoriet.

Vertigo mag 5 duotickets weggeven voor de vertoning van Spencer op 17 oktober om 19u45 in Kinepolis Gent tijdens Film Fest Gent. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life.

Alle prijzen zijn weggegeven. Aan degenen met minder geluk: volgende keer maak je opnieuw kans!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.