Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

25.09.2020

Wedstrijd Saint Maud @ Film Fest Gent 2020

door Vertigo

Is Maud een heilig boontje of een bezetene? De debuterende Britse regisseur Rose Glass neemt je in Saint Maud mee in de getormenteerde psyche van een fanatiek religieuze thuisverpleegster. Gelittekend door het verleden en bekeerd tot een devote christen zorgt Maud voor Amanda, een hedonistische choreografe en kankerpatiënte. Maud ziet zichzelf als de redder die haar patiënte moet verlossen van haar demonen. Een ijzingwekkende score begeleidt deze viscerale psychologische horrorfilm, waarin we getuige zijn van een bloedstollende fysieke en mentale transformatie van het hoofdpersonage. Het resultaat is een zenuwslopende ervaring die niet enkel bij de genrefans blijft plakken.

Vertigo mag 5 duotickets weggeven voor de vertoning van Saint Maud op 18 oktober om 22u30 in Kinepolis Gent tijdens Film Fest Gent. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life.

[formidable id=”768″]

 

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.