Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

25.09.2020

Wedstrijd In the Mood for Love @ Film Fest Gent 2020

door Vertigo

Hong Kong, 1962. Chow Mo-wan en Su Li-zhen zijn buren. Ze ontdekken dat hun partners een affaire met elkaar hebben. De schaamte en de pijn drijft de bedrogenen naar elkaar. Ze bieden elkaar troost en steun, maar zijn vastbesloten om zelf wel trouw te blijven. De Hongkongse meester Wong Kar-wai kiest voor weelderige kleuren, een zacht bewegende camera en nostalgische muziek die de sfeer van het begin van de sixties oproept. Ondanks de gevoelens van vervreemding en wanhoop is In the Mood for Love, die een prachtige 4K-restauratie onderging, een hypnotiserende ode aan liefde en verlangen.

Vertigo mag 5 duotickets weggeven voor de vertoning van In the Mood for Love op 17 oktober om 20u in Kinepolis Gent tijdens Film Fest Gent. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life.

[formidable id=”766″]

 

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.