Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

25.09.2020

Wedstrijd Peninsula @ Film Fest Gent 2020

door Vertigo

Zuid-Korea is ten prooi gevallen aan de besmettelijke zombieplaag die in genrehit Train to Busan (2016) rond zich heen greep. Vier jaar na die dolle treinrit is het schiereiland in lockdown om de verspreiding in te dammen. Een handjevol overlevenden keert terug naar de havenstad Incheon om een vrachtwagen volgestouwd met miljoenen dollars te onderscheppen. Dat is buiten Unit 631 gerekend, een rebelse groep die nog vele malen bloeddorstiger blijkt dan de ondoden. Met Peninsula levert regisseur Yeon Sang-ho opnieuw een amusante brok maatschappijkritiek af gemengd met actie, bloedvergieten en waanzinnige achtervolgingen.

Vertigo mag 5 duotickets weggeven voor de vertoning van Peninsula op 16 oktober om 22u30 in Kinepolis Gent tijdens Film Fest Gent. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life.

FF Gent - Peninsula
Bezig met versturen

 

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.