Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

25.09.2020

Wedstrijd Kajillionaire @ Film Fest Gent 2020

door Vertigo

Negen jaar is het intussen geleden sinds Miranda July’s vorige film The Future, maar met haar nieuwste worp staat ze meteen weer op de affiche van Film Fest Gent. In Kajillionaire richt ze haar camera op een gezin dat via kleine criminaliteit probeert te overleven. Gedragen door vier topacteurs (Debra Winger, Richard Jenkins, Evan Rachel Wood, Gina Rodriguez) is dit alweer een typische July-film: een beetje gek, met ongewone humor en verrassende wendingen. Zoals in veel van haar werk staan ook hier de onderlinge menselijke relaties centraal. Bovendien zegt de film ook heel rake dingen over (over)leven in de 21ste eeuw.

Vertigo mag 5 duotickets weggeven voor de vertoning van Kajillionaire op 18 oktober om 22u in Kinepolis Gent tijdens Film Fest Gent. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life.

FF Gent - Kajillionaire
Bezig met versturen

 

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.