Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

25.09.2020

Wedstrijd The Nest @ Film Fest Gent 2020

door Vertigo

Negen jaar nadat de Canadese filmbelofte Sean Durkin voor zijn debuut Martha Marcy May Marlene gelauwerd werd, bewijst hij zich opnieuw met The Nest, een even broeierig als koel familiedrama dat deels op zijn eigen leven is gebaseerd. Durkin zoomt in op het gezin van Rory (Jude Law) dat midden jaren tachtig van de VS naar Groot-Brittannië trekt omdat Rory er een groot landgoed en een nog grotere jobopportuniteit heeft gevonden. Met zijn observerende camera registreert Durkin welke impact deze transatlantische verhuis op het gezin heeft en onderzoekt hij hoe Rory’s obsessie met status en succes voor diepe scheuren in het familiale weefsel zorgt.

Vertigo mag 5 duotickets weggeven voor de vertoning van The Nest op 23 oktober om 22u15 in Kinepolis Gent tijdens Film Fest Gent. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life.

FF Gent - The Nest
Bezig met versturen

 

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.