Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

25.09.2020

Wedstrijd Ammonite @ Film Fest Gent 2020

door Vertigo

In de 19e eeuws lijkt de paleontologe Mary Anning (Kate Winslet) haar dagen langs de kust van Dorset, op zoek naar fossielen van uitgestorven zeedieren. Een job waarmee ze door de mannen in haar omgeving niet serieus genomen wordt. Tot een van die mannen zijn vrouw Charlotte (Saoirse Ronan) meebrengt, haar vervolgens achterlaat en er tussen beide dames iets begint te bloeien. Regisseur Francis Lee, bekend van het bejubelde God’s Own Country, evoceert hun fysieke passie zonder een greintje preutsheid. De sterke vertolkingen, mistige natuurfotografie en rauwe portrettering van verlangen doen Ammonite ver boven de gemiddelde glossy kostuumfilm uitstijgen.

Vertigo mag 5 duotickets weggeven voor de vertoning van Ammonite op 18 oktober om 22u30 in Kinepolis Gent tijdens Film Fest Gent. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life.

[formidable id=”769″]

 

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.

Lees meer over: