Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

06.11.2020

Wedstrijd Line of Duty

door Vertigo

Wanneer de elfjarige dochter van de politiechef ontvoerd wordt, gaat de geroutineerde agent Frank Penny om de zaak op te lossen. Tijdens zijn zoektocht wordt hij bijgestaan door de jonge webjournaliste Ava Brooks, die alles live uitzendt op haar nieuwskanaal.

https://www.youtube.com/watch?v=Fr9CI3pfYOM

Line of Duty is een entertainende politiethriller die qua race tegen de klok nog het meest doet denken aan de ontvoeringsthriller Cellular. Aaron Eckhart is een bekwame leading man en fans van Breaking Bad herkennen ongetwijfeld ook Giancarlo Esposito.

Line of Duty was bovendien één van de eerste films die op het grote scherm te zien was toen die na de lange lockdown weer heropenden op 1 juli. Nu kun je hem ook op blu-ray ontdekken, want wij geven enkele exemplaren weg. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”786″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.