Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

06.11.2020

Wedstrijd La bonne épouse

door Vertigo

Boersch, Elzas, eind 1967. Paulette Van Der Beck en haar man runnen al jaren een huishoudschool. Hun missie is om tienermeisjes te vormen tot perfecte huisvrouwen die onderdanig zijn aan hun man. Na de onverwachte dood van haar man ontdekt Paulette dat de school op de rand van het faillissement staat.

La bonne épouse brengt een satirische kijk op een universeel verhaal over solidariteit en gendergelijkheid. De Franse Juliette Binoche en de Belgische Yolande Moreau schitteren in de hoofdrollen.

Wil je deze Franse sleeper hit graag ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele dvd’s weg. Vul het onderstaande formulier in en wie weet, valt er binnenkort wel een exemplaar in jouw brievenbus.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”787″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.