Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

12.06.2020

Wedstrijd La Belle Époque

door Vertigo

Het leven van zestiger Victor raakt ontregeld wanneer zakenman Antoine hem kennis laat maken met een nieuw soort entertainment. Antoines bedrijf biedt zijn cliënten de kans om door een combinatie van slimme trucages en het naspelen van gebeurtenissen terug in de tijd te gaan. Victor besluit terug te keren naar de week waarin hij veertig jaar geleden zijn grote liefde voor het eerste ontmoette.

La Belle Époque is een weemoedige Franse film met het hart volledig op de juiste plaats. Superster Daniel Auteuil bewijst opnieuw waaraan hij zijn status verdient en in leuke bijrollen herken je onder meer ook Guillaume Canet en Fanny Ardant.

Heb je deze cinefiele hit van 2019 gemist? Dan bieden wij je een herkansing, want wij geven enkele dvd’s weg. Het enige wat je moet doen om zelf misschien betoverd te worden, is het onderstaande formulier invullen.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd DVD La Belle Époque
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.