Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

10.01.2020

Wedstrijd It Chapter Two

door Vertigo

Zevenentwintig jaar na de gebeurtenissen uit It wordt het stadje Derry opnieuw geteisterd door mysterieuze verdwijningen. Dat kan maar een ding betekenen: Pennywise is terug! De inmiddels volwassen leden van de Losers Club moeten hun grootste angsten overwinnen om het monsterlijke wezen voor eens en altijd te vernietigen.

It Chapter Two is met zijn speelduur van bijna drie uur de werkelijk epische finale van Andy Musschietti’s tweedelige Stephen King-adaptatie. Met onder meer Jessica Chastain, James McAvoy en Bill Hader kan deze horrorfilm bovendien terugvallen op een uitstekende cast.

Wil je dit tweede hoofdstuk graag aan je horrorfilmcollectie toevoegen? Dat kan, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Laat je gegevens achter via het onderstaande formulier en misschien verschijnt er ook wel een grijns op jouw gezicht als je binnenkort de brievenbus checkt.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”672″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.