Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

10.01.2020

Wedstrijd Maurice

door Vertigo

De introverte Maurice heeft zich nooit echt thuis gevoeld in de hogere middenklasse waarin hij werd opgevoed. Wanneer hij begint te studeren aan de prestigieuze Cambridge University, begrijpt hij eindelijk waarom. Hij vindt zijn soelaas niet bij de intellectuele elite, maar in de armen van zijn charmante medestudent Clive Durham.

James Wilby, Hugh Grant en Rupert Graves schitteren in Call Me by Your Name-voorloper Maurice, een elegante Ivory-Merchant-prent vol verlangen en sensualiteit. Net zoals de andere prachtig gefotografeerde Ivory-Merchant-kostuumdrama’s Howard’s End en A Room with a View is Maurice gebaseerd op een boek van E.M. Forster.

Voor liefhebbers van dit soort klassieke cinema hebben we goed nieuws, want wij geven enkele blu-ray’s weg van de gerestaureerde versie van dit meeslepende drama. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is het onderstaande formulier invullen.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”673″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.