Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

03.10.2022

Wedstrijd Hunt @ Film Fest Gent 2022

door Vertigo

Van 11 tot en met 22 oktober staat cinema opnieuw centraal in de Arteveldestad tijdens Film Fest Gent. Vertigo selecteerde tien must-sees en geeft een duizelingwekkende dosis tickets weg!

Met een focus op Zuid-Koreaanse cinema mocht deze spionagethriller die eerder dit jaar in Cannes in wereldpremière ging niet op het Film Fest Gent-programma ontbreken. Squid Game-ster Lee Jung-jae debuteert als regisseur met een over the top paranoiafestijn waarin vier jaar na de dodelijke aanslag op president Park Chung-hee in 1979 het aantal samenzweringen niet bij te houden valt.

Vertigo mag 5 duotickets weggeven voor de vertoning van Hunt op 19 oktober om 16u45 in Kinepolis Gent  tijdens Film Fest Gent. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Alle prijzen zijn weggegeven. Aan degenen met minder geluk: volgende keer maak je opnieuw kans!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life.

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.