Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

03.10.2022

Wedstrijd The Green Knight @ Film Fest Gent 2022

door Vertigo

Van 11 tot en met 22 oktober staat cinema opnieuw centraal in de Arteveldestad tijdens Film Fest Gent. Vertigo selecteerde tien must-sees en geeft een duizelingwekkende dosis tickets weg!

Een jaar na onze zomercover en avant-première van David Lowery’s recentste langspeler, zetten we de bezwerende bioscoopbewerking van een Arthur-legende maar al te graag opnieuw in de schijnwerpers. Waarom? Simpel: de topregisseur van Ain’t Them Bodies Saints, A Ghost Story en The Old Man and the Gun komt de uitdagende ridderqueeste samen met zijn vaste componist Daniel Hart in- en uitleiden.

Vertigo mag 5 duotickets weggeven voor de vertoning van The Green Knight op 20 oktober om 16u45 in Studio Skoop in aanwezigheid van David Lowery tijdens Film Fest Gent. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Alle prijzen zijn weggegeven. Aan degenen met minder geluk: volgende keer maak je opnieuw kans!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life.

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.