Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

03.10.2022

Wedstrijd Corsage @ Film Fest Gent 2022

door Vertigo

Van 11 tot en met 22 oktober staat cinema opnieuw centraal in de Arteveldestad tijdens Film Fest Gent. Vertigo selecteerde tien must-sees en geeft een duizelingwekkende dosis tickets weg!

Vicky Krieps is niet van de minsten. Met haar doorbraakrol in Paul Thomas Andersons Phantom Thread bewees de Luxemburgse actrice dat ze zelfs naast de gevierde Daniel Day-Lewis haar mannetje kan staan. In dit subversieve kostuumdrama van Marie Kreutzer maakt ze dan weer brandhout van het sentimentele imago dat de Oostenrijkse keizerin Elisabeth sinds de populaire Sissi-franchise – met wittedoekicoon Romy Schneider – met zich meedraagt.

Vertigo mag 5 duotickets weggeven voor de vertoning van Corsage op 15 oktober om 16u45 in Kinepolis Gent tijdens Film Fest Gent. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Alle prijzen zijn weggegeven. Aan degenen met minder geluk: volgende keer maak je opnieuw kans!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life.

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.