Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

08.01.2021

Wedstrijd Greenland

door Vertigo

Wanneer een naderende wereldwijde catastrofe de mensheid dreigt te vernietigen heeft John Garty slechts vier dagen de tijd om zijn gezin in veiligheid te brengen. Terwijl de klok genadeloos tikt, haalt hij alles uit de kast om zijn familie naar een geheime militaire bunker in Groenland te brengen.

Angel Has Fallen-regisseur Ric Roman Waugh grijpt in de eerste helft van Greenland terug naar War of the Worlds van Steven Spielberg om zich vervolgens op het Roland Emmerich-terrein van 2012 te begeven. Gerard Butler is een potente hoofdacteur.

Wil je deze rampenfilm, een van de bioscoopsuccessen van de afgelopen coronazomer, graag in de huiskamer bekijken? Dat kan, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”805″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.