Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

07.01.2021

Borat 2-scenarist onthult alternatief doelwit voor Rudy Giuliani-finale

door Vertigo

Op het einde van Borat Subsequent Moviefilm treft Borat (Sacha Baron Cohen) zijn dochter Tutar (Maria Bakalova) aan in een hotelkamer met Donald Trumps advocaat Rudy Giuliani, die met zijn hand in zijn broek zit.

Volgens coscenarist Anthony Hynes werden er verschillende doelwitten overwogen voor de gênante scène, waaronder Mike Lindell, de CEO van MyPillow, een bedrijf dat naar eigen zeggen de comfortabelste kussens maakt, en een persoonlijke vriend van Trump.

“We hadden het gekke idee om een interview te doen met Mike Lindell en Borats dochter en rekening te houden met social distancing,” zegt Hynes. “Omdat we het interview niet binnenshuis konden afnemen, zou het in een bos of een soort woestenij doorgaan.”

“Op de grond zou een matras liggen met een berg MyPillow-producten en Borat zou Mike Lindell betrappen terwijl hij aan de rand van een bos in bed ligt met zijn dochter,” vervolgt hij. “De MyPillow-kerel zou dan moeten uitleggen wat er in godsnaam aan de hand was.”

“Idealiter hadden we die grap uitgehaald met Trump zelf,” voegt Hynes eraan toe. “We hebben twintig tot dertig mensen uit Trumps entourage overwogen en buiten Trump zelf was Giuliani onze favoriet.”

Bron: The Playlist