Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

08.01.2021

Wedstrijd The Rental

door Vertigo

Twee jonge koppels trekken voor een weekendje naar een schijnbaar perfect huisje dat ze online hebben geboekt. Wat begint als een gezellig weekend slaat al snel om in een aaneenschakeling van sinistere gebeurtenissen. Langzaam maar zeker beseft het viertal dat ze niet alleen zijn.

Acteur Dave Franco verrast met zijn regiedebuut The Rental, een originele genremix van horror à la Halloween, The Evil Dead en The Cabin in the Woods en liefhebbers van relatiedrama als The Big Chill en Drinking Buddies.

Wil je deze verfrissende genrefilm met hoofdrollen voor Alison Brie en Dan Stevens graag ontdekken? Vul dan het onderstaande formulier in om kans te maken op één van de blu-ray’s die we weggeven.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”806″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.