Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

29.01.2021

Wedstrijd Ema

door Vertigo

De jonge Ema danst in het experimentele dansgezelschap van haar man, de choreograaf Gastón. Na een schokkende gebeurtenis besluit het stel hun zevenjarige adoptiezoon Polo af te staan. In de nasleep hiervan wordt hun huwelijk hevig op de proef gesteld, terwijl Ema een plan smeedt om haar zoon terug te krijgen.

Ema, de nieuwste film van Pablo Larraín, is een bruisend Almodóvar-achtig relatiedrama met een flinke scheut dans. Nieuwkomer Mariana Di Girolamo blinkt uit, Gael Garcia Bernal bevestigt opnieuw wat voor een geweldig acteur in hem schuilgaat.

Wil je deze stijlvolle, meeslepende dansdrama graag in je huiskamer ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele dvd’s weg. Vul het onderstaande film en wie weet, valt er binnenkort een exemplaar in jouw brievenbus.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd DVD Ema
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Indien je problemen ondervindt met het invullen van het formulier, vul het dan manueel in (en niet automatisch). Onze privacy policy vind je hier.