Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

29.01.2021

Wedstrijd Anima 2021

door Vertigo

Anima, het internationaal festival van de animatiefilm in Brussel, gaat volledig online. Het nieuwe platform, Anima Online, is toegankelijk van 12 tot 21 februari.

De festivalganger zal van op zijn computer of smartphone alle films van het festival kunnen bekijken: een unieke en totaal nieuwe ervaring in de geschiedenis van het festival. Het brede publiek in heel België krijgt de gelegenheid het rijk gevulde programma in de huiskamer te bekijken.

Met meer dan 250 uploads, waaronder 12 langspeelfilms, 216 kortfilms, 15 virtuele conferenties en meer dan 40 extra’s, heeft Anima Online een aanbod voor elk type toeschouwer: van ‘die hard’ animatiefilmliefhebbers tot de nieuwsgierige leek, van klein tot groot, van amateur tot professional. En bovendien is het aanbod exclusief: het merendeel van de films zijn op geen enkel ander platform te vinden.

Met dank aan Anima geven wij 5 vouchers weg, die toegang geven tot het volledige online platform. Je hoeft er ditmaal geen vraag voor op te lossen, gewoon het onderstaande formulier invullen volstaat om kans te maken.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Tickets Anima
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Indien je problemen ondervindt met het invullen van het formulier, vul het dan manueel in (en niet automatisch). Onze privacy policy vind je hier.

Lees meer over: