Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

29.01.2021

Lindsay Lohan gaat viraal met video waarin ze queer fan steunt, maar wil die nu offline

door Vertigo

TikTok-gebruiker Alana nam onlangs contact op met Lindsay Lohan via Cameo, een website waarop beroemdheden tegen betaling persoonlijke videoboodschappen maken.

Alana durfde namelijk niet aan haar ouders te vertellen dat ze biseksueel is en vroeg aan de Mean Girls-actrice om het in haar plaats te doen met een filmpje.

Lohan weigerde, maar maakte wel een video waarin ze Alana aanraadde om zelf met haar ouders te praten. “Ik denk dat het van jou moet komen,” zei de actrice. “Je zal er je sterker door voelen. Het is belangrijk dat je bent wie je echt bent en van jezelf houdt.”

Alana deelde Lohans antwoord op TikTok en het filmpje ging viraal. De video werd al ruim een half miljoen keer bekeken en Alana kwam vliegensvlug uit de kast tegen haar ouders zodat ze het niet online zouden moeten ontdekken.

Lohan heeft echter via een woordvoerder gevraagd om het filmpje te verwijderen, omdat het voor privégebruik bedoeld was. Volgens Cameo hebben gebruikers echter het recht om hun filmpjes te delen en dus staat het nog steeds online.

Bron: Variety

@shhlanaReply to @olivialaliberte #lindsaylohan #lgbt #bi #queer #comingout #fyp♬ original sound – alana

Lees meer over: