Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

13.11.2020

Wedstrijd Crash

door Vertigo

Op een avond raakt James betrokken in een auto-ongeval met dokter Helen Remington, waarbij de echtgenoot van die laatste overlijdt. De twee ontdekken dat ze allebei seksueel opgewonden raakten van de crash en sluiten zich al snel aan bij een groep auto-fetisjisten.

Crash is een cultklassieker uit 1996 van regisseur David Cronenberg gebaseerd op de roman van J.G. Ballard. Cronenbergs bezwerende combinatie erotiek en technologie werd dat jaar in Cannes bekroond met een speciale juryprijs.

De film verscheen eerder dit jaar in een geremasterde 4K-uitvoering en het is van die versie dat wij nu enkele dvd’s weggeven. Vul het onderstaande formulier in en wie weet, crasht er wel een exemplaar met je brievenbus.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Selecteer een geldig formulier


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.