Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

13.11.2020

Wedstrijd Unhinged

door Vertigo

Wanneer Rachel wordt opgehouden in het drukke verkeer door een trage chauffeur voor haar, laat ze toeterend haar onvrede blijken. Nooit had ze vermoed dat de man waar ze zich net aan ergerde een gevaarlijke psychopaat is die haar niet zonder slag of stoot zal laten gaan.

Russell Crowe zet in Unhinged, een thriller in de trant van Steven Spielbergs Duel, een duivels fysieke vertolking neer als een seksistische doodrijder.

Wil je deze nagelbijter, één van de bioscoopsuccessen van de zomer, graag in de huiskamer ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Agressief hoef je er niet voor te worden, gewoon het onderstaande formulier invullen volstaat om kans te maken.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Selecteer een geldig formulier


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.