Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

03.10.2022

VIP-event Close @ Cinema ZED Leuven

door Vertigo

Leo en Rémi zijn twee dertienjarige jongens die een lange zomervakantie doorbrengen in onschuldige intimiteit. Wanneer het schooljaar aanbreekt, raakt hun hechte vriendschap in de war als hun relatie wordt opgemerkt en becommentarieerd door leeftijdsgenoten. Als reactie op die soms beledigende en opdringerige commentaar probeert Leo afstand te nemen van Remi.

Close werd op het filmfestival van Cannes beloond met de Grand Prix. Dit drama over vriendschap en verantwoordelijkheid is na Girl de tweede langspeelfilm van Lukas Dhont en wordt nu al getipt als grote Oscarkanshebber.

Op vrijdag 28 oktober organiseert Vertigo met dank aan Lumière een avant-première van Close in aanwezigheid van cast en crew in Cinema ZED in Leuven. Wil je erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.

Lees meer over: