Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

06.06.2020

Wedstrijd Cats

door Vertigo

Op het jaarlijkse Jellicle-kattenbal wordt door Old Deuteronomy één kat uitverkoren om herboren te worden. Wanneer Old Deuteronomy echter ontvoerd wordt, moeten alle katten hun krachten bundelen.

In Cats kruipen sterren als James Corden, Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Taylor Swift en Rebel Wilson in de huid van de katten uit de titel. Met de iconische muziek van Andrew Lloyd Webber en nieuwe danschoreografieën is deze film een ontdekking voor elke musicalfan.

Wil je deze musical graag aan je thuiscollectie toevoegen? Dat kan, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Voor één gelukkige hebben we zelfs een door alle hoofdacteurs gesigneerde poster. Waar wacht je nog op? Vul het onderstaande formulier in om kans te maken.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”730″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.