Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

06.06.2020

Wedstrijd Jumanji: The Next Level

door Vertigo

Enkele jaren na hun Jumanji-avontuur besluit Spencer de vernietigde spelcomputer te repareren en opnieuw het spel in te trekken. Zijn vrienden beseffen al snel dat ze hem achterna zullen moeten gaan, maar door een speling van het lot belanden ook Spencers opa en diens beste vriend in Jumanji.

Jumanji: The Next Level biedt meer van hetzelfde, maar toch met een leuke twist door de toevoeging van onder meer Danny De Vito en Danny Glover. Op het einde van de rit is dit een zeer vermakelijke avonturenfilm voor jong en oud.

Heb je deze sequel gemist op het grote scherm of wil je hem gewoon nog eens zien? Dat kan, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Laat je gegevens achter en wie weet, valt er binnenkort wel een exemplaar in je brievenbus.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”731″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.