Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

01.01.2021

Wedstrijd Babyteeth

door Vertigo

Als de 16-jarige Milla toevallig de rebelse Moses ontmoet, ontstaat er direct een bijzondere band tussen de twee. Haar ouders zijn in shock door de komst van Milla’s nieuwe vriendje, maar gooien al hun bezwaren overboord om hun ernstig zieke dochter gelukkig te zien. Omdat ze niets meer te verliezen heeft, stort Milla zich op het leven, maar hoe ver ga je voor de liefde?

De Australische Shannon Murphy tekent met Babyteeth voor een aangrijpend debuut. Ondanks de verwantschap met de snotterklassieker Love Story laat dit rauw familiedrama geen vals sentiment toe. Een paar maanden terug won de film alle belangrijke prijzen op de AACTA-uitreiking, de Australische Oscars.

Wil je deze indie-verrassing van 2020 zelf bekijken? Dat kan, want wij geven enkele dvd’s weg. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken op een exemplaar.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Selecteer een geldig formulier


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.