Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

01.01.2021

Wedstrijd Berlin Alexanderplatz

door Vertigo

De vluchteling Francis maakt de gevaarlijke oversteek van Afrika naar Europa. Als hij in Berlijn aankomt, hoopt hij een nieuwe start te maken. Door zijn status als illegale vluchteling blijkt dat echter niet evident. Francis valt in handen van drugsdealer Reinhold. Het eerlijke leven dat Francis probeerde te leiden, is opeens verder weg dan ooit.

De Afghaanse Duitser Burhan Qurbani geeft met Berlin Alexanderplatz een moderne draai aan Alfred Döblins beroemde roman, die eerder ook door Rainer Werner Fassbinder werd verfilmd. Het resultaat is La bête humaine op zijn Duits.

Wil je deze drie uur durende tour de force graag ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele dvd’s weg. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd DVD Berlin Alexanderplatz
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.

Lees meer over: