Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

29.11.2021

Première The Matrix Resurrections

door Vertigo

Twintig jaar na de gebeurtenissen in The Matrix Revolutions leidt Neo een ogenschijnlijk normaal bestaan als Thomas A. Anderson in San Francisco en schrijft zijn therapeut hem blauwe pillen voor. Noch hij, noch Trinity herkent de ander. Maar dan biedt een jongere versie van Morpheus hem een rode pil aan.

Achttien jaar na de schijnbare conclusie van de The Matrix-franchise keren regisseur Lana Wachowski en hoofdrolspelers Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss terug naar de digitale dimensie die destijds op allerlei vlakken filmgeschiedenis schreef. 

Op woensdag 22 december organiseert Vertigo met dank aan Warner Bros. een première van The Matrix Resurrections in White Cinema in Brussel.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.