Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

29.11.2021

Avant-première Lamb @ Cinema Lumière Mechelen

door Vertigo

Maria (Noomi Rapace) en haar man Ingvar (Hilmir Gudnason) wonen samen met hun schapen op een afgelegen boerderij in IJsland. Wanneer ze op hun erf een mysterieuze pasgeborene ontdekken, besluiten ze het wezen op te voeden als hun eigen kind. Deze onverwachte wending brengt hen veel vreugde, maar zal die van lange duur zijn?

Noomi Rapace speelt de pannen van het dak in dit regiedebuut van de IJslandse speciale effectengoochelaar Valdimar Jóhannsson, die bewijst dat je na Gräns nog steeds kan verbazen met hedendaagse versies van aloude sprookjes.

Op maandag 20 december organiseert Vertigo met dank aan The Searchers een avant-première van Lamb in Cinema Lumière Mechelen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.