Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

30.01.2023

De Vertigo Awards + avant-première The Whale @ Kinepolis Antwerpen

door Vertigo

Rol de rode loper al maar uit, want op zondagnamiddag 5 maart organiseert Vertigo in Kinepolis Antwerpen de achtste editie van de Vertigo Awards!

Tijdens dit duizelingwekkende event worden er tien awards uitgedeeld verdeeld over vijf categorieën. We focussen ons immers niet alleen op het beste van 2022, maar ook aller tijden. Coolst van al: jij kunt nog mee bepalen wie wint!

Nadat alle prijzen zijn uitgedeeld, trakteert Vertigo samen met Cinéart op een avant-première van The Whale, een aangrijpend drama met een fenomenale comeback van Brendan Fraser (The Mummy) naast de getalenteerde Sadie Sink (Stranger Things). Oscargenomineerd regisseur Darren Aronofsky (Black Swan, Requiem for a Dream) schetst een ontroerend portret van een man die zijn leven opnieuw betekenis wil geven.

Charlie (Brendan Fraser) leeft teruggetrokken en geeft Engelse les online. Hij kampt met ernstig overgewicht en lijkt alles in zijn leven te zijn kwijtgeraakt. Toch probeert hij vol hoo  het contact met zijn 17-jarige dochter Ellie (Sadie Sink) te herstellen. Die neemt het hem echter kwalijk dat hij zijn gezin in de steek heeft gelaten. Langzaam maar zeker ontdekken we hoe Charlie de man geworden is die we zien, en hoe hij hoopt toch een vader voor Ellie te kunnen zijn.

Wil jij erbij zijn op zondagnamiddag 5 maart in Kinepolis Antwerpen? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor dit event en vele andere!
  • Vul je hier het stemformulier in voor 1 februari. Dan bestaat de kans dat je een uitnodiging in je mailbox ontvangt.
  • Waag je kans en vul het onderstaande formulier in. Als er nog plaatsen over zijn, dan word je misschien uitgenodigd.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #VertigoAwards!