Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

30.01.2023

Avant-première The Fabelmans @ Kinepolis Gent

door Vertigo

Sammy Fabelman (Gabriel LaBelle) ontdekt op jonge leeftijd zijn passie voor film, tot grote vreugde van zijn creatieve moeder, Mitzi (Michelle Williams). Sammy’s vader (Paul Dano) ziet het daarentegen meer als een hobby. Doorheen de jaren legt Sammy de avonturen van zijn familie vast op beeld en ontwikkelt hij zich als regisseur van amateurfilms met zijn zussen en vrienden in de hoofdrollen. Op zijn 16e ontdekt Sammy een hartverscheurende waarheid over zijn moeder, die de familiedynamiek voorgoed verandert.

The Fabelmans van Steven Spielberg is een diep persoonlijk portret over de jonge Sammy Fabelmans, die opgroeit in het Arizona van na de Tweede Wereldoorlog.

Op dinsdag 21 februari organiseert Vertigo met dank aan WW Entertainment een avant-première van The Fabelmans in Kinepolis Gent.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.