Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

17.11.2023

Avant-première Perfect Days @ Cinema Lumière Mechelen

door Vertigo

Hirayama lijkt volkomen tevreden met zijn eenvoudige leven als toiletreiniger in Tokio. Naast zijn zeer gestructureerde dagelijkse routine geniet hij van zijn passie voor muziek en boeken, en koestert hij zijn liefde voor bomen, die hij graag fotografeert. Een reeks onverwachte ontmoetingen onthult geleidelijk meer van zijn verleden. Een diep ontroerende en poëtische reflectie over het vinden van schoonheid in de alledaagse wereld om ons heen.

Op 28 november organiseert Vertigo met dank aan Paradiso een avant-première van Wim Wenders’ Cannes-verrassing Perfect Days in Cinema Lumière Mechelen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

    • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
    • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op X, Instagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op X, Instagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.