Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

02.03.2023

Avant-première Dalva @ Sphinx Gent

door Vertigo

Dalva is 12 jaar oud, maar kleedt zich, draagt make-up en leeft als een vrouw. Op een avond wordt ze abrupt uit het huis van haar vader weggehaald. Aanvankelijk verontwaardigd en vol onbegrip ontmoet zij Jayden, een opvoeder, en Samia, een tiener met een sterk karakter. Er lijkt zich een nieuw wereld voor Dalva te openen, die van een jong meisje van haar eigen leeftijd.

 

Dit aangrijpende langspeelfilmdebuut van de Belgische cineaste Emmanuelle Nicot werd door de FIPRESCI, de internationale filmkritiekorganisatie, tot beste film verkozen van twee belangrijke nevensecties in Cannes (La Quinzaine des Realisateurs en La Semaine de la Critique).

Op woensdag 15 maart organiseert Vertigo met dank aan O’Brother een avant-première van Dalva in Sphinx Gent in aanwezigheid van cast en crew.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.