Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

29.03.2023

Avant-première Baghdad Messi @ Cinema Cartoon’s Antwerpen

door Vertigo

De getalenteerde Hamoudi (11) leeft voor voetbal en zijn grootste droom is om op een dag net zo goed te zijn als zijn voetbalheld Messi. Wanneer hij op een dag betrokken raakt bij een gruwelijke zelfmoordaanslag wordt hij zwaargewond wakker in het ziekenhuis. Terwijl zijn ouders er alles aan doen om het gezin in veiligheid te brengen, vecht Hamoudi om zijn droom alsnog te kunnen bereiken.

https://youtu.be/_byO1w5t7Ks

 

Baghdad Messi is de tweede langspeelfilm van gelauwerd Belgisch-Koerdisch regisseur Sahim Omar Kalifa (Zagros). De gelijknamige kortfilm won 60 internationale awards en stond in 2015 op een Oscars-shortlist.

Op maandag 10 april organiseert Vertigo met dank aan The Searchers een avant-première van Baghdad Messi in Cinema Cartoon’s Antwerpen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.