Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

27.03.2021

Wedstrijd Touching Infinity

door Vertigo

Rebecca leeft al vijf jaar met kanker. Haar man Bart en hun drie jonge dochters Helena, Elodie en Feline gaan hier elk op hun eigen manier mee om. Fernand en Emma zijn een oud en kinderloos stel. Voor Emma is een leven zonder Fernand, met wie ze 62 jaar samen was, bijna ondenkbaar. De hoogbejaarde Delphine woont in bij haar dochter Myriam. Haar nieren gaan snel achteruit en een onverwerkt verdriet valt haar zwaar.

Touching Infinity is een hartverscheurende documentaire van Vlaamse bodem, waar je alleen maar stil van kan worden. Filmmaakster Griet Teck brengt alles bijzonder breekbaar in beeld.

Wil je deze pakkende documentaire graag zelf ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele exemplaren weg. Vul het onderstaande formulier in en maak kans op een dvd.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op Facebook, Twitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Alle prijzen zijn weggegeven. Aan degenen met minder geluk: volgende keer maak je opnieuw kans!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Indien je problemen ondervindt met het invullen van het formulier, vul het dan manueel in (en niet automatisch). Onze privacy policy vind je hier.

Lees meer over: